контрольна робота за творчістю кобилянської та стефаника 10 клас

Гдз з математики 4 клас е і александрова 2 частина 10 за стефаника та робота клас контрольна творчістю кобилянської спираючись на логіку характеру та історичні умови продовжии історію одного з героїв роману толстого а кареніна анни.

"Контрольна робота з української літератури 10 клас." (річна) Інші методичні матеріали з предмету українська література для 10 класу. «Метою даної розробки є формування компетентностей: предметна.». Автор(ка): Бровар Олена Степанівна. Контрольна робота "Творчість. Стефаника. О.Кобилянської." Даний матеріал містить різнорівневі завдання контрольної роботи з української літератури з теми:".Стефаник, О.Кобилянська,.Винниченко" для учнів 10 класу. Допоможе вчителю перевірити рівень засвоєних знань з даних тем.

Тест на урок Українська література скачати. Збірка "Контрольні роботи з української літератури 10-11 клас." Контрольна робота дає можливість виявити рівень засвоєння учнями теоретичного матеріалу та вміння застосування знань на практиці. Робота складається із завдань різних типів: тестів, відповідей на питання, встановлення відповідності між цитатою та героєм твору, творчих завдань. Контрольна робота за творчістю О.

Кобилянської. Усі уроки української літератури 10 клас ІI семестр Профіль — українська філологія — 2018.

Контрольна робота за творчістю О. Кобилянської. Мета: узагальнити знання учнів з теми, виявити рівень знань, умінь та навичок з метою корекції, розвивати вміння висловлювати власні думки, логічне мислення, навички раціонального використання навчального часу; виховувати інтерес до наслідків власної праці, пунктуальність. Обладнання: різнорівневі тестові завдання і питання до контролю за темою у двох варіантах. Теорія літератури: неоромантизм, модернізм. Урок 52. контрольна робота № 5 за творчістю. 10 клас. "Творчість Ольги Кобилянської та Лесі Українки". Контрольна робота з української літератури для 10-го класу. Контрольна робота. Життя і творчість М. Коцюбинського й О. Варіант 1. 1 рівень (0,5 б). Тестова контрольна робота з української літератури. (10 клас) Творчість Л.Українки. Завдання з вибором однієї правильної відповіді. Кобилянської,. Стефаника А відверто атеїстичні погляди Василя Стефаника; Б політичну агітацію, якою займався Стефаник, навчаючись у гімназії Урок № 55 КОНТРОЛЬНА РОБОТА № 3. ТВОРЧІСТЬ. 10 клас (ФІЛОЛОГІЧНИЙ ПРОФІЛЬ, 2019). Творчість Михайла Коцюбинського, Василя Тестування. Виконайте тестові завдання (1 б.) За жанром твір «Intermezzo». А повість. Б оповідання. Контрольна робота. Творчість Василя Стефаника, Ольги. Контрольні робота №3.Творчість І. ФранкаТестиВаріант 11.

І.Франко народився 27 січня 1856 році в Східній Галичині, тепер це область.А Івано-Франківська.Б. Контрольна робота № 5 з української літератури. 10 клас. Напишіть творчу роботу на тему «Ти знаєш, що ти – людина?» (В.Симоненко) 3 б. (за творчістю.Стефаника та О.Кобилянської). Відповіді: І варіант. Урок української літератури. 10 клас. Контрольна робота за. Контрольна робота з української літератури для 10 класу з теми «Українська література 10-х рр. ХХ ст. (М.Коцюбинський, О.Кобилянська)». Тема уроку: «Контрольна робота №1. Творчість Ольги. Тестова контрольна робота з української літератури для 11 кл.

Тема:”Творчість поетів-шістдесятників” Українська література, 11 клас Контрольна робота №5 Українська поезія другої половини ХХ – початку ХХІ ст. Творчість. Симоненка,. Павличка, І. Драча, М. Вінграновського, Л. Костенко Контрольна робота в 10 класі з теми " Творчість Василя." Бібліотека›. Українська література›. Контрольна робота з української літератури (10 клас) за творчістю М.Коцюбинського, О.Кобилянської,.Стефаника. 10 клас КОНТРОЛЬНА РОБОТА ЖИТТЯ І ТВОРЧІСТЬ. Річна котрольна робота з української літератури. Початковий та середній рівні (6 б.) І варіант. Завдання для контрольної роботи 10 клас прфільний рівень Урок: Контрольна робота (укр. літ., 2 сем., 10 клас) Контрольна робота за творчістю (О.Кобилянської,В.Стефаника,В.Винниченка). Цю сторінку створено користувачем «Всеосвіти», якщо її вміст порушує ваші авторські права, надішліть скаргу у службу підтримки, ми оперативно відреагуємо. This page was created by the website user. Контрольна робота за творчістю М.М.Коцюбинського (10 клас) 10 клас (ФІЛОЛОГІЧНИЙ ПРОФІЛЬ, 2019) Творчість Ольги Кобилянської, Лесі Українки ЗАВДАННЯ. Бібліотека Українська література 10 клас Контрольні роботи. Про матеріал. Контрольна робота № 6 з української літератури. 10 клас (ФІЛОЛОГІЧНИЙ ПРОФІЛЬ, 2019) ЗАВДАННЯ Творчість Ольги Кобилянської, Лесі Українки Літературний диктант і розгорнуті відповіді на запитання За кожну правильну відповідь на запитання літературного диктанту учні дістають по 1-му балу (максимальна кількість балів – 7). Дев'яте і десяте завдання оцінюються. Контрольна робота з теми: « Творчість М.

Коцюбинського.» Дайте розгорнуту відповідь. (по 1б.) Поясніть назву новели «Камінний хрест».Стефаника? Чим відрізняється Мелашка від інших жінок «Кайдашевої сім’ї» І. Нечуя-Левицького?

Розкрийте причини братовбивства в повісті «Земля» О. Кобилянської. Річна контрольна робота за 10 клас з української літератури Контрольна робота №4 (рівень стандарту). Модерна українська проза. Творчість Михайла Коцюбинського, Ольги Кобилянської. О.Кобилянська,.Стефаник. Контрольна робота Методичний. Хто з письменників у статті «Малорусские писатели на Буковине» високо оцінив. творчість.Стефаника? Контрольна робота № 4 «Модерна українська проза (за.) УКРАЇНСЬКА ЛІТЕРАТУРА 10 клас РУЩИНСЬКА АЛЛА ДМИТРІВНА. Тема № 1. Іван Франко. Тематична контрольна робота № 1. Написати контрольний твір на одну з тем: І. За повістю І.С. Нечуя-Левицького «Кайдашева сім’я»: Змалювання колоритних людських характерів у повісті. Контрольна робота за творчістю І. Карпенка-Карого. 7.Прочитайте уривок («Земля» Ольги Кобилянської).Той великий ліс. Пишний, майже безмежний великан. задумався над тихими полями. Тонкі ніжні берези перепліталися з поважними дубами і ясними літніми ночами блищать, мову срібло одягнені. їх листя дрижать неспокійно, а граціозні, легко повигинані пні приманюють до себе ніжністю. Контрольна робота з теми «Творчість.Стефаника.» Почати проходження можна відразу. Цей режим ідеально підходить для проведення самостійних або контрольних робіт. Контрольна робота по творчості. Винниченка, П.

Тичини 10 клас Контрольна робота. Стефаника, Лесі Українки. Варіант І.

Початковий та середній рівні (Кожна правильна відповідь оцінюється в 0,5 бала.) Продовжіть речення або визначте правильне твердження. 1.До громадянської лірики належить вірш Лесі Українки УЛ10_М29_1: Контрольна робота № 6 за творчістю. Дослідження сенсу страждання, відчуття болю, які спонукають людину до пізнання суті свого існування — це у творі. Стефаника «Камінний хрест» ознаки… реалістичного письма. Контрольна робота з української літератури у 10 класі за темою. Дана розробка може стати в нагоді під час вивчення української літератури наприкінці ХІХ – на початку ХХ століття, зокрема творів Ольги Кобилянської «Valse melancolique», Василя Стефаника «Камінний хрест». Також тести можна використовувати під час підготовки учнів до ЗНО з української літератури. Контрольна робота за творчістю (О.Кобилянської.) Контрольна робота 10кл. М. Коцюбинський, О. Кобилянська. І варіант. (1 – 6 запитання по 0,5 бала). 1. У творчості Коцюбинського наявні характерні риси модерністської течії: а) імпресіонізму; б) експресіонізму Контрольна робота "В.Стефаник, О.Кобилянська,.Винниченко." Контрольна робота Творчість.С. Стефаника та О.Ю.І рівень. Визначте: так чи ні 3 б. 1.В.Стефаник народився на Буковині. 2. «Коротко, сильно і страшно пише ця людина», – сказано М.Горьким про.3. Жанр твору «Камінний хрест», за визначенням.Стефаника, – студія. Тестові завдання "Творчість Василя Стефаника", 10 клас Бібліотека›. "Контрольна робота з української літератури 10 клас." (річна). Тестова контрольна робота " Творчість Коцюбинського." Тестові завдання для 10 класу "Творчість Василя Стефаника" допоможуть учням перевірити свої знання із даної теми, а також дадуть можливість підготуватися до контрольної роботи. Контрольна робота № 4 «Модерна українська проза.» Контрольна робота за творчістю О.Кобилянської,.Стефаника,.Винниченка. Будь ласка, виправте наступні помилки: Створити запит на отримання доступу. Автор опублікував тест в Бібліотеці тестів з обмеженим доступом. Це означає, що для повного доступу до тесту (перегляд усіх запитань та створення проходжень) Вам необхідно отримати дозвіл від автора. Контрольна робота за творчістю Лесі Українки, Михайла. Творчість Вороного, О. Олеся,. Винниченка. Мета: перевірити рівень засвоєння вивченого матеріалу з теми; формувати вміння роботи з різнорівневими завданнями; розвивати навички узагальнення й аналізу вивченого матеріалу; виховувати прагнення самовдосконалення. Контрольна робота за творчістю Ольги Кобилянської, Лесі. Урок "Контрольна робота з української літератури в 10 класі за." Бібліотека Українська література 10 клас Українська література Контрольні роботи. Тематична контрольна робота № 4. Творчість Михайла. Конспект уроку з української літератури у 10 класі — "Василь Стефаник". Контрольна робота творчість м. коцюбинського, о.

кобилянської. («Украдене щастя»). Контрольна робота №3 з теми: «Творчість І. Франка», 10 клас. Контрольна робота. "Творчість М.Коцюбинського." Тематичні контрольні роботи з української літератури за вивченими темами І семестру в 10 класі (академічний рівень) побудовані за чотирма рівнями відповідно до вимог чинних програм. Контрольна робота "Творчість Лесі Українки" з української. 7.Прочитайте уривок («Земля» Ольги Кобилянської).Той великий ліс. їх листя дрижать неспокійно, а граціозні, легко повигинані пні приманюють до себе ніжністю та білістю, мов русалки В уривку використано всі. Контрольні роботи з української літератури 10 клас для вчителів. Контрольна робота №4. Творчість Коцюбинського, О.Варіант Стильовою домінантою творчості Михайла Коцюбинського є. А неоромантизм Б імпресіонізм В сентименталізм Г експресіонізм Д романтизм. Новела «Intermezzo» — це роздуми М Контрольна робота за творчістю Коцюбинського Розкрийте символіку прощального танцю Івана Дідуха із новели «Камінний хрест». Контрольна робота № 5 з української літератури. 10 клас (ФІЛОЛГІЧНИЙ ПРОФІЛЬ, 2019). Творчість Михайла Коцюбинського, Василя Тестування. Контрольна робота за творчістю І. Франка. Стефаника 3) Хто з перелічених письменників не належить до письменників-символістів: О. Олесь, П. Тичина, О. Кобилянська, Вороний, Б. Лепкий, Леся Українка. Всього : 9 балів. Високий рівень. Доведіть, що твір П. Тичини «Пам’яті тридцяти» — це вірш-реквієм, використовуючи цитатний матеріал. Контрольна тестова робота. 10 клас Творчість Ольги. Дана розробка може стати в нагоді під час вивчення української літератури наприкінці ХІХ – на початку ХХ століття, зокрема творів Ольги Кобилянської «Valse melancolique», Василя Стефаника «Камінний хрест». Також тести можна використовувати під час підготовки до ЗНО з української літератури. Творчість.Стефаника й О.Контрольна робота Усі уроки української літератури 10 клас ІІ семестр — 2018. Контрольна робота № 5 за Творчістю О. Кобилянської,. Стефаника,. Винниченка. Контрольна робота. Життя та творчість Михайла. Самостійна робота з теми «Творчість Василя Стефаника» (тести). Контрольна робота №4 (рівень стандарту). г) О. Кобилянської «Меланхолійний вальс». (Завдання 9-12 по 1 балу). 9. Установіть послідовність подій за твором: 1 А Оповідач спостерігає життя комах, 2 не обтяжене законами та мораллю. 3 Б Контрабандист відмовляється пере-. 4 водити втікача через ліс вдень. « Творчість О.Стефаника» Тести Тест. Думки з приводу твору Ольги Кобилянської “Людина” Творчість Ольги Кобилянської – окраса нашої літератури. У своїх творах письменниця звертає увагу не тільки па показ тогочасного життя, його проблем, а більше досліджує психологію людської душі. Контрольна робота з української літератури (10 клас) за. 10 клас Творчість Ольги Кобилянської та Василя Стефаника. Контрольна робота № 5 за творчістю о. кобилянської. Контрольна робота 10кл Стефаник,. Винниченко. (Завдання 1-8 – по 0,5бала). Контрольна робота за творчістю І.Я. Франка, для учнів 10 класу Контрольна робота Ольга Василь Стефаник. Початковий рівень. О. Кобилянська народилася на Закарпатті так ні. Контрольна робота. Творчість Василя Стефаника. Контрольна робот : Творчість.С. Стефаника та О.Ю.Кобилянської І варіант І рівень Жанр твору «Камінний хрест», за визначенням.Стефаника, – студія. 4. На «українськість» О.Кобилянської значний вплив мала Леся Українка. 5. Олена Ляуфлер – головна героїня повісті «Людина» О.6.С.Лієвич – улюблений композитор О.ІІ рівень Завдання з вибором однієї. Творчість Коцюбинського та Ольги 10клас. Чому Марійку Федорчук вважали в селі жадібною? 4 рівень(2 б). Порівняйте образи Анни та Рахіри у повісті О.Кобилянської «Земля». Контрольна робота. Коцюбинського й. Варіант 2. Контрольна робота (профіль). Творчiсть О.Кобилянської. До якого мистецького напряму близька творчість Василя Стефаника? А неоромантизму; Б імпресіонізму; В експресіонізму; Г футуризму; Д імажинізму. 10 Стефаник — письменник. Контрольна робота "Творчість.Стефаника,.Винниченка, Лесі. 10. Новела «Камінний хрест». Стефаника змальовує: А трагедію переселення галицьких селян до Канади; Б радісні передчуття щасливого життя на чужині; В масове переселення селян до міста; Г депортацію селян через політичні погляди; Д тимчасовий виїзд селян на заробітки. Контрольна робота з тем "О.Кобилянська." Контрольна робота за творчістю (О.Кобилянської,В.Стефаника,В.Винниченка) Розроблено двадцять чорити тестові завдання для перевірки і контролю знань учнів 10 класу за творчісю.Винниченка, О.Кобилянської,В.Стефаника. Категория:Творчість Василя Стефаника. 8.Чому героїня повісті О.Кобилянської «Людина» відмовляється вийти заміж за.? 9.Які події лягли в основу новели.Стефаника «Новина»? 10. Що таке модернізм? 1Чому Стефаника називають майстром психологічної новели? Обґрунтуйте свої міркування. Контрольна робота з української літератури у 10 класі. 10 клас українська література. Творчість Ольги Кобилянської та Василя Початковий рівень за кожну правильну відповідь – 0,5 бала. В основу повісті «Людина» покладено:.

Конфлікт між високими духовними прагненнями героїні та міщанського приземленістю її оточення. Контрольна робота "Творчість М.Коцюбинського." Контрольна робота за творчістю О.Кобилянської,.Стефаника. Творчість.Стефаника, Лесі Українки І — ІІ рівні 1 Стефаник – представник літератури: Покуття Буковини Волині Київщини. 2Стефаник в українській літературі є представником літературного напряму: неоромантизму символізму експресіонізму імпресіонізму. 3. Події в новелі «Каміпний хрест». Стефаника відбуваються. за часів кріпаччини після скасування кріпосного права. наприкінці ХІХ — на початку під час Першої світової війни. Контрольна робота за творчістю Лесі Українки та Ольги. Тестування. Мета (формувати компетентності): предметні: узагальнення й систематизація вивченого про життя і творчість Коцюбинського, Винниченка; ключові: інформаційну: за допомогою запропонованих завдань виявити в учнів рівень знань та вмінь з вивченої теми, закріплення їх, застосовуючи на практиці теоретичні знання; загальнокультурну: розвиток уваги, пам'яті, рішучості, спритності. Контрольна робота з української літератури для учнів 10 класу. Інші методичні матеріали з предмету українська література для 10 класу. «Узагальнити знання учнів з теми, виявити рівень знань, умінь.». Автор(ка): Дигало Інна Олександрівна. Контрольна робота творчість о. Кобилянської й. Стефаника 5.Михайло Коцюбинський Д «Кайдашева сім’я» Е «Тіні забутих предків». 1Висловіть власну думку на тему «Я щиро вдячний (вдячна) Ользі Кобилянській за…» Контрольна робота №4 (рівень стандарту). Модерна українська проза. Контрольна робота за творчістю Ольги Кобилянської та Лесі. В «Момент». Винниченка; Г «Земля» У якому вірші Вороний задекларував принципи власної поетичної творчості? А «Іванові Франкові»; Б «Блакитна панна» Контрольна робота "Неоромантизм. Творчість Ольги." КОНТРОЛЬНА РОБОТА ТВОРЧІСТЬ О.КОБИЛЯНСЬКОЇ Й.СТЕФАНИКА 1 Стефаник — неперевершений майстер… А Соціально-психологічної новели. УРОК № 4Тема. «Творчість.» КОНТРОЛЬНА РОБОТА ТВОРЧІСТЬ О.КОБИЛЯНСЬКОЇ Й.СТЕФАНИКА 1 Стефаник — неперевершений майстер… А Соціально-психологічної новели. Б Соціально-побутової повісті. Українська література. "Творчість." В уривку «Спокійний, самотній сідав десь на ґанку порожнього дому й дивився, як будувалася ніч» використано такий художній засіб, як. А алегорія Б метафора В порівняння Г перифраз Д градація. Кульмінацією новели Михайла Коцюбинського «Intermezzo» є. Контрольна робота "Ольга Василь Стефаник" 10. що купив для неї будинок. що її залишив наречений. Створюйте онлайн-тести для контролю знань і залучення учнів до активної роботи у класі та вдома. Українська література. Контрольна робота. Контрольна робота з української літератури за І. Продовжіть речення або визначте правильне твердження. (по 0,5 б.) За жанром твір «Інтермеццо» — … В уривку: «Вона і перше любила пишно вбратись, а тепер навіть у будень. носила шовкові хустки, дорогі й писані мудро, блискучі дротяні запаски, а Контрольна робота для 10 класу з теми "Творчість." Бібліотека тестів›. Творчість Василя Стефаника, Володимира Винниченка, Лесі Українки. Контрольна робота на тему «Творчість М.Коцюбинського.» А Миколі Задорожному.Б Анні. В Михайлу Гурману.Г Братам Анни. Бажан яскраво передав життєвий подвиг І. Франка, порівнюючи його з образом. А Потужного сонячного променя.Б Великої кручі. В Свіжого повітря.Г Могутнього дуба. Кобилянської Мета (формувати компетентності): предметні: узагальнення й систематизація вивченого про життя і творчість Коцюбинського, Винниченка; ключові: інформаційну: за допомогою запропонованих завдань виявити в учнів рівень знань та вмінь з вивченої теми, закріплення їх, застосовуючи на практиці теоретичні знання; загальнокультурну: розвиток уваги. Тематична контрольна робота (за творчістю М.Коцюбинського.) Творчість О.Кобилянської й.Варіант 1 Стефаник, окрім того, що був обдарованим письменником, вважався незрівнянним… А Педагогом. Б Психологом. В Музикантом. Г Істориком. Стефаника зближується… Контрольна робота до теми «Творчість.С. Стефаника.» Узагальнення та систематизація знань учнів за темою "Модерна українська проза", а саме, за творчістю М.Коцюбинського, О.Кобилянської.Стефаника. Самостійна робота з української літератури за творчістю. Суспільна діяльність Кобилянської була тісно пов’язана з: «Товариством руських жінок на Буковині». Гуртками, які поширювали ідеї соціал-демократії. Ольга Василь Стефаник. Контрольна робота.10. Розкрийте символіку прощального танцю Івана Дідуха із новели «Камінний хрест». 10 клас (ФІЛОЛОГІЧНИЙ ПРОФІЛЬ, 2019). Творчість Михайла Коцюбинського, Василя Тестування. Тематичні контрольні роботи. Українська література. 10 клас. Герой новели. Стефаника «Камінний хрест» звертається до сусідів з проханням Творчість М.Коцюбинського, О.Тематична. Франка», І-ІІ рівень. 10 клас. Поясніть таку художню деталь у творі Кобилянської «Меланхолійний вальс»: Софія носила красиву нижню білизну й водночас мало звертала увагу на свій зовнішній вигляд. Як ця художня деталь характеризує героїню? 1Укажіть назву твору, фрагмент якого наведено, та його автора. Контрольна робота з української літератури в 10 класі. Тест з предмету українська література для 10 класу. «Дана розробка може стати в нагоді під час вивчення українськ.».

Автор(ка): Морочко Валентина Іванівна. контрольна робота творчість коцюбинського, кобилянської. Б оповідання.

Коментарі